Om Os

2016

Stiftet af far og søn

Højt serviceniveau

Vi forsøger altid at yde den bedste service

Stor viden

Omkring alt indenfor elcykler

EFUTURE® er et EU registreret varemærke.
Vi er et velkonsolideret firma med beliggenhed i Esbjerg og vi designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger elcykler, elcykel batterier, tilbehør og komponenter!

 

Vores mission er at sælge og servicere elcykler af forskellige fabrikater og i alle prislejer. Vores erfaring med diverse fabrikater og modeller har givet os stort indblik i forskellighederne af modellerne, så vi kan hjælpe dig med det helt rigtige valg!

Skaermbillede 2021 11 18 kl. 22.07.50 e1637609465655

“Det behøver ikke være kedeligt at køre på elcykel”

~ Bjørn Maigaard

Alle modeller bliver gennemprøvet og kvalitetstestet grundigt inden salg. Vores besøg på fabrikkerne og erfaring gennem flere år har lært os præcis, hvordan vi sikrer at få leveret de bedste produkter.

Hvis der skulle opstå et problem med din elcykel, er vores dygtige teknikere klar på serviceværkstedet.

Udover elcykler er vi leveringsdygtige i et bredt udvalg af batterier, tilbehør og reservedele til disse.

Et sort/hvidt billede af et sort/hvidt billede af et sort/hvidt billede af et sort/hvidt billede af en.
Gruppebillede A

EFUTURE TEAMET

EFUTURE er stiftet og ejet af far og søn – som altid har haft en stor passion og interesse inden for motocross og elcykler. Vi sætter en ære i, at levere høj kvalitets elcykler med et extraordinært design. 
Vi kan godt lide at skille os ud, og mener at det ikke bør være kedeligt at køre elcykel. 
Vi går op i, at du som kunde får den bedst mulige service, og har mulighed for at skræddersy din bike som du vil have den! Gennem de seneste år er EFUTURE TEAMET vokset, og vi føler os alle som en stor familie.

Emil L

Ejer

Emil Maigaard

em@efuture.dk

Du møder typisk Emil på telefonen, på mail eller når du besøger vores Showroom i Esbjerg. Emil er skarp i IT og elsker gadgets. Når der er noget han finder interessant, bruger han al sin tid på at undersøge det nærmere. Emil er arbejdsom, men altid klar på en joke eller to. 

Du møder typisk Bjørn på telefonen eller når du kommer forbi vores showroom/værksted i Esbjerg. Bjørn er det man på gammel dansk kan kalde et rigtig rodehoved. Han er god til at sætte ting igang, og får altid massere af gode idéer. I følge ham ved han alt om alt, så du kan roligt både kalde ham læge, gartner, jurist, fotograf…. You name it. Men at være cykelmekaniker er helt klart en spidskompetence!

Ejer

Bjørn Maigaard

bm@efuture.dk

Bjoern L
Alberte D

Kundeservice

Alberte Asmussen

ama@efuture.dk

Du møder typisk Alberte på telefonen, på mail eller når du kommer forbi vores showroom i Esbjerg. Alberte er netop igang med sin cand.merc på SDU i Kolding. Hun er god til at holde overblik og planlægge – og det er dermed også oftest hende der planlægger ruter, arrangementer og andet. 

Du møder typisk Finn på værkstedet i Esbjerg eller en gang i mellem på telefonen. Finn er vores alles værkstedstrold. Man kan altid regne med at høre et par jokes fra ham – og frisk kaffe på kanden. 

 

Mekaniker

Finn Skytte

fs@efuture.dk

Finn L
Rasmus L

Mekaniker

Rasmus Nielsen

Du møder typisk Rasmus på værkstedet. Rasmus samler og klargører alle nye bikes – samt laver reperationer, service og lapninger på eksisterende kunders bikes.

Connie ejer “Connies Broderi”. Hun hjælper os med at brodere jeres logo eller navn på eBoss, og div. andre broderi opgaver. Hun deler også tag med os herude på Stenhuggervej 23.

Broderist

Connie Maigaard

Connie D
Kristian L

Mekaniker

Kristian Svendsen

Kristian møder du typisk på værkstedet eller showroomet. Han hjælper os med at reparere cykler, klargøre cykler eller div. opgaver som der er behov for. Kristian holder af mad, og snakker om/spiser slik, kage og junk når han kan komme til det.

Du møder typisk Lars når du får leveret din cykel – eller hvis din cykel skal hentes/afleveres til service eller rep. Lars laver også tømrer opgaver, når vi har brug for det her i Esbjerg. 

Chauffør

Lars 

Lars D
Michael D

Mekaniker

Michael Smedegaard

Du møder typisk Michael på værkstedet eller i showroomet. Han hjælper os med div. opgaver – både når det kommer til at reparere eller klargøre elcykler, men også når der er behov for hjælp i showroomet. 

Du møder typisk Mads i showroomet i Esbjerg. Mads hjælper os med div. ad hoc opgaver. Blandt andet at klargøre cykler til kunder, rydde op og hvad end vi sætter ham til.

Arbejdsdreng

Mads 

Mads L