Forsikring og Tyveri

Forsikring

Hvilken forsikring skal din elcykel have?

De fleste forsikringsselskaber tilbyder en cykelforsikring i en almindelig indboforsikring, som dækker op til et eller andet beløb. Vi har hørt alt fra beløb mellem 12.000-15.000. 

Hvis din nyerhvervede elcykel koster mere end dette beløb, kan det være nødvendigt at tilkøbe en udvidet cykelforsikring. Tag en snak med din forsikring efter køb, så du er sikker på, at du er dækket tilstrækkeligt.  

VIGTIGT! Husk at gemme dit stelnummer og låsebevis. 
Vi opbevarer som udgangspunkt ikke dit stelnummer - det er dit eget ansvar at få skrevet stelnummeret ned på din faktura/kvittering, hvis det ikke er skrevet ned ved køb. 

Se hvad Samvirke skriver om forsikring af elcykler her!


DNA Mærkning

Fra 2021 tilbyder vi, at DNA mærke alle de cykler vi sælger, uden beregning! Det vælger vi at gøre, for at forsøge at forebygge tyveri af vores/jeres cykler. 

DNA mærkning er en usynlig lak, som kun kan ses med en UV lygte, og som har en helt unik kode, som kan ses med en UV lygte og et specielt mikroskop. Denne DNA mærkning kan IKKE SES og kan heller IKKE FJERNES uden at skære selve "delen" af. 

DNA lakken indeholder vores, EFUTURE's, helt unikke kode - det betyder, at hvis din cykel bliver stjålet og politiet finder den, så kan de identificere, at den kommer fra os, og politiet kan derefter spørge os, hvem der ejer cyklen ud fra stelnummeret.

Derudover er der en enorm forebyggende effekt ved DNA mærkning. Eksempelvis vil det fremgå med en klistermærke på cyklen, at den er DNA mærket - dette har en forebyggende effekt mod tyveri, da tyvene kender denne type mærkning. Det er derfor en fordel at lade denne klistermærke sidde på cyklen! Husk derfor at lade den sidde.
Det er vores fornemmelse, at tyvene heller ikke vil risikere at have noget til at stå på deres "hæler-lager" som kan spores, og dette er netop endnu en fordel for mærkningen!

Det er også muligt at få sin helt egen unikke DNA lak/væske kits, som man selv kan bruge på sine private ejendele. 
Vi arbejder på at blive forhandler af disse kits!

Kort fortalt: Det vi tilbyder er at mærke alle solgte EFUTURE elcykler med DNA mærkning - uden beregning!  

Se mere om DNA Mærkning her!

Se her nedenunder nogle film om hvordan det fungerer: