Backrack til golfBike
Backrack til golfBike

Til fastmontering på golfBike

Spørg efter leveringstid

 

4.000 DKK
3.200 DKKekskl. moms
  • testtest

Ofte stillede spørgsmål vedr. Golfbike elcykel
 

Prisen er ikke høj på jeres Golfbike el-cykel. Hvorfor det? 

Vi har stor erfaring i handel med kvalitetskomponenter og batterier, vi har ingen mellemled som skal tjene penge på produkterne inden de når til os, vi samler, klargør og tester på vores eget serviceværksted og har derfor ingen fejl på cyklerne, når de når kunden.
 

Hvilke dele er Golfbike fremstillet af? 

Stel - Rammen på Golfbike er fremstillet af den bedste aluminium til denne type cykler 6061. Rammen er svejset og pulverlakeret i Kina. Batteripakken er samlet med LG celler fra verdens største batterifabrik. Resten af Golfbiken er sammensat af kvalitets produkter fra eks. Shimano. Alle eMini komponenterne kan købes ved din lokale cykelhandler eller hos os.


Kan man få eMini i flere modeller? 

Ja, eMini kan købes i 2 udgaver - model S med 250W motor som er lovlig i DK, og model X med 500W motor. På X modellen er der også monteret tommel knap, eBoost = xtra power. X modellen er ikke lovlig i DK, her må du kun have 250W til rådighed på motoren og pedal-hjælp op til 25 km/t. Model X kan programeres, så motoren hjælper op til 32 km/t.


Hvilke farver kan man få? 

Sort og Hvid er vores normale lagervare, andre farver kan leveres med leveringstid.


Hvordan med levering? 

Normalt er leveringstiden 1-3 hverdage. Afhenter du selv på vores serviceværksted er det hurtigere. Levering sker med GLS eller fragtmand. 


Hvor meget koster fragten? 

Ca. 250kr til adr. i DK 


Er elcyklen samlet når den leveres? 

Ja, men den er klappet sammen og skal foldes ud, det tager under 1 minut, se billeder og film.  


Hvor stor vægt kan Golfbike håndtere? 

Golfbike er stærk, som det også tydeligt ses på konstruktionen, så den klare personer på op til 120kg med lethed. 


Hvad med bagage på Golfbike? 

Ja, det er den rigtig god til, med kvalitets kurve og tasker fra KlickFix eller Brasil (ekstraudstyr) kan du transportere store indkøb eller bagage.  


FatBike dæk er de som almindelige dæk/hjul? 
Ja disse fat dæk er meget behagelige at køre med, de står rigtig godt fast på næsten alt underlag dæktryk bedst på 2,1 bar / 30 PSI (ventil som biler)


Hvilken størrelse findes Golfbike i? 

Golfbike findes kun i én størrelse - sadel og styr kan justeres, så de passer til dig, minimums højde er dog 145cm. 


Hvor meget vejer en Golfbike? 

Med batteri monteret vejer Golfbike 23 kg - uden batteri 20 kg. 


Hvor langt kan man køre inden man skal lade på batteriet? 

Med standard batteri på 396WH kan du køre op til 50 km med pedal-hjælp. Her er dog mange faktorer der spiller ind. Når vi spørger vores kunder, er mange forundret over hvor langt de i virkligheden kan køre, men det er egentlig ikke noget de tænker over, de lader bare når cyklen trænger til det. Er batteriet helt nede tager det ca. 3-4 timer at lade. 


Kan man cykle på eMini uden batteri? 

Ja, det er i bund og grund en almindelig cykel bare med hjælpemotor. Så hvis du løber tør for strøm skal du bare træde ekstra i pedalerne, og finde det rigtige gear - eMini har 6 gear. 


Kan batteriet tages af? 

Ja, batteriet kan tages af cyklen på 3 sek.  Batteriet vejer ca. 3 kg og er med håndtag, så den er meget let at tage med.


Hvilken garanti er der på elcyklen? 

eMini og batterier leveres med en 2 års fabriksgaranti, se specifikationer for batteri. Dele på cyklen der kan blive beskadiget og slidt som følge af almindelig brug, er ikke omfattet af garanti såsom bremser, kæde, dæk osv. 


Kan jeg få pengene tilbage eller bytte til noget andet? 

Du kan få lov at prøve, og bruge en af vores demo modeller gratis i 1 time, inden du beslutter dig for at købe, dette skal foregå ved vores serviceværksted i Esbjerg. Herefter er vi sikre på, at du ikke ønsker at fortryde dit køb, eller bytte til andet.  


Findes der tilbehør til eMini? 

Ja, batteri fåes i en ekstra stor udgave på 554Wh. + der findes forskellige type bagagebære og kurve 


Reservedele hvor kan jeg købe det?

Batteripakken er bygget af LG celler og fåes i flere WH (Watt-timer) udgaver disse kan købes hos vores forhandlere, deres website og på vores hjemmeside. Resten af ​​dele og komponenter samler vi, med helt standard kvalitets produkter som eks. shimano. Dette betyder, at du kan reparere, opgradere og tilpasse din eMini som du ønsker med andre dele enten fra os, eller din lokale cykelbutik. Vi har naturligvis alle reservedele og sliddele på lager, disse kan købes på vores hjemmeside. eMini ramme/stel er udviklet over de sidste år og vi bruger nu aluminium 6061generation, denne kan kun købes hos os. 


Hvilke klager får i på Golfbike? 

Faktisk ingen, efter vi er begyndt at sælge forskellige typer aftagelig bagage og kurve systemer. Se under reservedele!


Sælger i Golfbike engros? 

Ja, mininum bestilling er 2 stk. Kontakt os for tilbud og leveringstid.


Kan vi få en Golfbike ud i vores udstilling?

Ja, det kan evt. være en mulighed med kommision. Ring for yderligere info, tilbud og leveringstid.

Gratis fragt i Danmark