Addinol - Allround Olie
Addinol - Allround Olie

Det komplette middel til at pleje din elcykel!

Shape Created with Sketch. Varen er på lager

ADDINOL Creep OIL Spray er det komplette middel til at pleje din elcykel! Produktet er enestående både i konsistens og filmdannelse og det udmærker sig især ved sin smøre-, indtrængnings-, og korrosionsbeskyttende virkning. ADDINOL Creep OIL Spray trænger ind i selv de mindste revner og fortrænger alt vand og fugtighed.

70DKK
56DKKekskl. moms
Nyhed
Addinol creep oil2

ADDINOL Creep OIL Spray er det komplette middel til at pleje din elcykel! Produktet er enestående både i konsistens og filmdannelse og det udmærker sig især ved sin smøre-, indtrængnings-, og korrosionsbeskyttende virkning. ADDINOL Creep OIL Spray trænger ind i selv de mindste revner og fortrænger alt vand og fugtighed. Dette forlænger din cykels levetid og gør alt servicearbejde lettere, da det er en yderst effektiv letløbsolie/rustløsner spray. Det forhindrer fx. fastsiddende skruer, og sørger for at de bevægelige dele virker bedre over tid.

Anvendelse:

 1. Vask eller børst din elcykel af for løstsiddende snavs og lad den tørre. 

 2. VIGTIGT! Afmonter dit batteri og beskyt dit display med en plastpose - placer cyklen på eksempelvis gamle aviser, eller pap, for at undgå at svine fliser, gulv eller lignende til.

 3. Sprøjt ADDINOL Creep OIL Spray, i et gavmildt lag, over alt på cyklen (undgå bremseskiver og bremsekaliber) 

 4. Lad det sidde i mindst én time eller til dagen efter. Jo længere tid det sidder, jo nemmere er det at aftørre. 

 5. Puds herefter cyklen over med en blød klud. 

 6. VIGTIGT! Tør herefter bremseskiver af med sprit eller bremserens. (Ikke rense benzin eller andre olieholdige produkter)

Med denne imprægnering, som kan bruges overalt på elcyklen, opnår man flere effekter:

 • Vandfortrængning

 • Korrosionsbeskyttelse

 • Smøring

 • Opbygning af en smudsafvisende beskyttelseshinde

 • Længere levetid

Behandlingen bliver slidt af med tiden afhængig af vind og vejr, giv din elcykel en behandling mindst 3 gange årligt. Vigtigst er i vinterhalvåret, hvor det er fugtigt.