Handlebar Jack
Handlebar Jack

Fantastisk holder til når du skal fikse cyklen!

Shape Created with Sketch. Varen er på lager

Handlebar Jack fastgøres enkelt og sikkert til dit styr og laver en forskydning fra styret til jorden! Denne afstand beskytter displays, gearvælgere og diverse tilbehør mod at røre og blive ridset af jorden under reparationer.

Passer til alle slags cykler - både almindelige og elcykler. 

200DKK
160DKKekskl. moms

Hvad er en handlebar Jack? Det er et cykelreparationsstativ, du kan tage med på farten!

Den mest almindelige måde at reparere et fladt dæk på er ved at vende cyklen på styret. Men hvad gør man hvis man f.eks har en elcykel med dyrt tilbehør, displays eller følsom hardware - som ikke kan fjernes? Man kan desværre komme til at risikere at beskadige tilbehøret på sin cykel, når man vender cyklen på den klassiske måde. Dette problem kan den originale Handlebar Jack afhjælpe. 

Cykelreparationsstativet fastgøres enkelt og sikkert til dit styr og laver en forskydning fra styret til jorden! Denne forskydning beskytter displays, gearvælgere og diverse tilbehør mod at røre og blive ridset af jorden. Handlebar Jack holder din cykel stabil mens du udfører de nødvendige reparationer - og når den ikke er i brug låser den magnetisk sammen, hvilket gør det nemt at tage med på farten og til opbevaring!

 

sadelpind er til cykler og til cyklister, der ønsker mere komfort under cykelturen. Sadelpindens dæmper kan justeres i hårdheden, dette foretages i bunden af sadelpinden, hvor der blot skal drejes frem eller tilbage på justeringsslidsen.sadelpind er til cykler og til cyklister, der ønsker mere komfort under cykelturen. Sadelpindens dæmper kan justeres i hårdheden, dette foretages i bunden af sadelpinden, hvor der blot skal drejes frem eller tilbage på justeringsslidsen.

Se og vælg fragt muligheder ved check-out.  

Skaermbillede 2021 04 23 kl. 10.19.20